PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Liverpool geinteresseerd in Mark van Bommel

De geruchten over een vertrek van Mark van Bommel blijven aanhouden. Liverpool heeft volgens The Sunday Times een bod uitgebracht op de middenvelder van Bayern München.

Van Bommel, in het bezit van een contract tot het einde van het seizoen, werd eerder in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet tegenover Sport1 weten in gesprek te zijn met verschillende clubs, maar kon niets zeggen over Liverpool. “Ik ga de verhalen over Liverpool bevestigen noch ontkennen.”

Volgens de Engelse krant heeft Liverpool een bod van bijna drie miljoen euro uitgebracht op de aanvoerder van de Duitse club van trainer Louis van Gaal. Van Bommel weet zelf nog niet wat er gaat gebeuren, maar staat open voor alles. Een transfer in de maand januari, maar ook een transfervrije overstap in de zomer of een langer verblijf in München is niet uitgesloten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.