‘PSV richt pijlen op Kostas Manolas’

PSV houdt de ontwikkeling van Kostas Manolas nadrukkelijk in de gaten. De verdediger van AEK Athene staat volgens verschillende Griekse media hoog op het lijstje van de Eindhovenaren.

De negentienjarige Manolas staat te boek als één van de grootste defensieve talenten van Griekenland. De centrumverdediger was afgelopen zomer ook al in beeld bij PSV, maar de belangstelling van de Eindhovenaren werd toen nooit concreet.

PSV is de Griekse international echter blijven volgen en is nog altijd onder de indruk van zijn kwaliteiten. Manolas wordt gezien als een mogelijke opvolger van Francisco Rodriguez, die graag wil terugkeren naar zijn vaderland Mexico.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.