PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Phillip Cocu wil Ajax helpen’

Als Ajax-trainer Frank de Boer informatie wil over de komende Europa League-tegenstander Anderlecht, kan hij terecht bij Phillip Cocu, die als assistent-trainer van titelconcurrent PSV op de Belgische kampioen stuitte.

Het interessante oefenduel tussen de koplopers van Nederland en België eindigde – net als twee jaar terug, eveneens in La Manga – in 0-0.

,,Frank kan me altijd bellen. Misschien kan hij iets met onze ervaringen. Voor het Nederlands voetbal is het alleen maar goed als zoveel mogelijk clubs ver komen”, aldus Cocu, die sowieso regelmatig contact heeft met zijn oud-ploeggenoot bij Oranje en Barcelona. ,,Onze carrières zijn we voor een deel parallel verlopen, al is Frank als trainer wel wat eerder begonnen. Maar we zijn ook goede vrienden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.