PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Bommel denkt na over PSV’

Mark van Bommel is deze maand zonder meer de meestbesproken Nederlander op de transfermarkt. De middenvelder van Bayern München beschikt over een aflopend contract in Duitsland en weet nog altijd niet of hij nu tot de zomer zal blijven, of dat hij deze maand al vertrekt. Van Bommel houdt alle opties open en schermt met interesse vanuit Nederland.

Hoewel de middenvelder geen naam noemt van de club die geïnteresseerd zou zijn, lijkt het om Van Bommels voormalig werkgever PSV te gaan. “Dat kan goed zijn. Ik ga er ook zeker over nadenken en het allemaal overwegen”, bleef de aanvoerder van Bayern en Oranje schimmig tegenover Edwin Evers van Radio 538. “Er is interesse uit Nederland, Engeland en Italië, maar er is nog niets concreets. Het kan ook zomaar dat ik hier blijf en dat mijn contract wordt verlengd.”

Die laatste optie lijkt echter niet realistisch: Van Bommel is inmiddels 33 jaar oud en voorzitter Uli Hoeness heeft aangegeven dat Bayern de selectie wil verjongen. Bovendien werd er met de Braziliaan Luiz Gustavo van TSG Hoffenheim al een vervanger voor de middenvelder aangetrokken. Van Bommel is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Bayern en speelde tot dusver 121 competitiewedstrijden voor de club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.