PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Transfer Amrabat op losse schroeven’

De transfer van Nordin Amrabat naar Kayserispor staat op losse schroeven. Bij PSV groeien de twijfels steeds verder over het rondkomen, nu de Turkse club nog altijd niet met de gevraagde bankgarantie over de brug is gekomen.

“En zolang die er niet is, komt er ook geen overschrijving”, laat technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren tegenover De Telegraaf weten. “Daarom zeg ik nooit dat het rond is als dit soort dingen gebeuren.”

Amrabat, die in zijn derde seizoen bij PSV op een zijspoor was beland, bereikte begin deze week in Turkije een akkoord over een contract voor 4,5 jaar bij Kayserispor, dat wordt getraind door oud-Ajacied Shota Arveladze. Ook over de transfersom van 1,1 miljoen euro was overeenstemming en onder het rugnummer 18 stond Amrabat zelfs al op de website.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.