PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel na dit seizoen transfervrij weg bij Bayern Mucnhen

Mark van Bommel is bezig aan zijn laatste seizoen bij Bayern München. De aanvoerder van FC Hollywood en Oranje beschikt over een aflopende verbintenis, die niet verlengd zal worden. Dit bevestigt president Uli Hoeness tegenover Bild Sport.

”Zijn contract wordt niet verlengd”, aldus Hoeness. De 33-jarige Van Bommel zal desondanks niet in de winterstop verkocht worden. ”Dat zou alleen een thema zijn geweest als Van Bommel ons om een transfer had gevraagd, maar daar heeft hij blijkbaar alleen zelf over gespeculeerd. Niemand wil dat hij nu al gaat.”

Hoeness vindt het ‘een normaal proces’ dat Bayern zijn elftal wil verjongen. ”Daarom vind ik het totaal niet relevant om vergelijkingen te maken met de contractverlengingen van Philipp Lahm of Bastian Schweinsteiger. Tussen Mark en deze spelers zit acht jaar verschil. Of je 26 of 33 bent, dat scheelt nogal in het voetbal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.