PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV volgt Anderlecht-sensatie’

Nathan Kabasele moet in Eindhoven de nieuwe Romelu Lukaku gaan worden. De pas zestienjarige aanvaller van Anderlecht heeft nog bijna geen wedstrijd in het eerste gespeeld, maar toch wordt hij al begeerd door vrijwel alle grote clubs uit Europa. Ook PSV zou geïnteresseerd zijn, volgens Anderlecht-Online.

Uit Frankrijk zouden de scouts van Lille OSC en AS Monaco diverse malen op de tribune hebben gezeten voor de jongeling. Tottenham Hotspur en Manchester United zijn namens Engeland actief en FC Barcelona houdt de Spaanse eer hoog. Namens Nederland heeft PSV belangstelling voor de jeugdige spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.