PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Feyenoord: ‘Simon doet denken aan Dzsudzsak’

Feyenoord-trainer Mario Been ziet het wel zitten in proefspeler Krisztian Simon. De oefenmeester neemt de jongeling mee op trainingskamp naar Oman, volgens Wilco van Buuren en Sandor Popovics niet vreemd.

“Krisztian Simon ken ik van de nationale jeugdelftallen in Hongarije”, zegt Van Buuren, tot voor kort werkzaam voor de Hongaarse bond, in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Een speler met mogelijkheden. Een vergelijking met Balázs Dzsudzsák gaat op dit moment misschien een tikje te ver, maar hij doet mij wel heel erg aan hem denken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.