Cocu bedankt voor trainerschap bij VVV Venlo

Ook Philip Cocu heeft aan de clubleiding van VVV-Venlo laten weten het hoofdtrainerschap bij de Limburgers niet te zien zitten, zo meldt het Algemeen Dagblad donderdagochtend in haar papieren versie. Eerder gaven ook Sef Vergoossen, Leon Vlemmings en Ernest Faber al aan de baan niet te zien zitten.

Cocu heeft het volgens de krant goed naar zijn zin bij PSV en wil daar graag assistent-trainer van Fred Rutten blijven. De oud-middenvelder is ook nog altijd assistent van Bert van Marwijk bij het Nederlands elftal en ook die baan wil hij niet opgeven. Cocu heeft zijn cursus Coach Betaald Voetbal na het beëindigen van zijn voetballoopbaan gehaald.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer