PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bojan Krkic: ‘Spelers als Afellay meer dan welkom’

Ibrahim Afellay heeft woensdag voor het eerst meegetraind bij Barcelona. De middenvelder, die werd overgenomen van PSV, schudde de handenvan zijn nieuwe collega’s en kwam onder meer Bojan Krkic tegen. “Ik heb hallo gezegd, meer kunnen we ook niet met elkaar bespreken omdat ik geen Engels spreek. Maar ik weet wel dat hij een goede speler is, en spelers zoals Afellay zijn hier meer dan welkom”, aldus Bojan.

Afellay speelt weliswaar niet op dezelfde positie als de aanvaller, maar toch kan de komst van de Nederlands international ervoor zorgen dat Bojan nog minder aan spelen toe gaat komen. De aanvaller, die onlangs zijn contract tot de zomer van 2015 verlengde, maakt zich echter geen enkele zorgen als het om de toekomst gaat. Bojan is vastberaden om zich in het nieuwe kalenderjaar te laten gelden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.