PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Barcelona plakt prijskaartje van 100 miljoen op Afellay

Clubs die Ibrahim Afellay in de toekomst bij FC Barcelona willen wegplukken, moeten een flinke som geld op tafel leggen. De club heeft in zijn contract een gelimiteerde afkoopsom van 100 miljoen euro laten opnemen.

Een hoge afkoopsom is gebruikelijk bij Barcelona. Ook Bojan Krkic mag alleen voor 100 miljoen euro weg. Bij sterspeler Lionel Messi staat zelfs een bedrag van 250 miljoen in zijn verbintenis. De nieuwe aanwinst sprak zijn eerste woorden in het Spaans. “Ik ben erg blij om deel uit te maken van de familie van de beste club van de wereld. Ik zal met trots en respect het shirt van Barcelona dragen.”

De 24-jarige international weet dat hij in het sterrenteam van trainer Josep Guardiola niet direct verzekerd zal zijn van een basisplaats. “Dat is normaal bij een club als Barcelona, met zoveel topspelers. Ik zal echter vechten voor mijn plaats. Het maakt me niet uit waar ik speel, ik zal dat met volle inzet doen waar de trainer me nodig heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.