PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Afellay was bang om blessure op te lopen’

PSV-trainer Fred Rutten liet voorafgaand aan de bekerontmoeting met Roda JC Kerkrade teleurgesteld weten dat Ibrahim Afellay onvoldoende gemotiveerd was om te spelen. Zaakwaarnemer Rob Jansen reageert verbaasd op die uitlatingen.

“De gesprekken hierover zijn dinsdag al begonnen en de technische leiding van PSV is daarbij betrokken”, zegt Jansen. “Ibrahim heeft de selectie eerlijk verteld dat hij met zijn hoofd al helemaal in Barcelona zit en dat dit mogelijk gevolgen zou hebben voor zijn motivatie. Daarnaast was hij bang om, een dag voor zijn medische keuring, tegen een blessure aan te lopen. Vanuit PSV werd daar vol begrip op gereageerd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.