PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV acht maanden zonder Jonathan Reis

PSV kan de rest van het seizoen niet meer beschikken over Jonathan Reis. De aanvaller heeft zondag tegen Roda JC de voorste en achterste kruisband en de mediale band van zijn rechterknie gescheurd. Dat meldt de Eindhovense club maandag op de website.

Reis kwam in botsing met doelman Przemyslaw Tyton van Roda JC waarbij zijn been dubbelklapte. De Braziliaan zit de komende veertien dagen in het gips en wordt daarna geopereerd. Dokter Tjaarda Weber spreekt van een ernstige kwetsuur. ,,Positief is dat het kraakbeen relatief onbeschadigd is en dat hij nog pas 21 jaar is, maar dit is ernstig letsel. Er wacht een lange revalidatie met veel hobbels op de weg.”

Trainer Fred Rutten leefde maandag mee met zijn spits. ,,Hij is een jonge speler die een goede ontwikkeling doormaakte. Het is heel erg dat hij na alles wat hij heeft meegemaakt dit ook nog moet ervaren.” Reis werd al eens ontslagen bij PSV wegens cocaïnegebruik. Hij werd in september gepakt met teveel alcohol achter het stuur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.