‘Van Bommel staat open voor nieuw avontuur’

In Duitsland is het speculeren over de toekomst van Mark van Bommel volop losgebarsten, zo meldt De Telegraaf. Nagenoeg ieder medium stelt dat de aanvoerder van Bayern de komende transferperiode zal vertrekken uit München. Het feit dat de club van trainer Louis van Gaal bij TSG 1899 Hoffenheim een bod heeft uitgebracht op Luiz Gustavo versterken de vermoedens dat de Nederlands international staat voor een nieuw avontuur.

Ralf Rangnick, oefenmeester van Hoffenheim, heeft de interesse van de Zuid-Duitse grootmacht in zijn speler reeds bevestigd. Alom wordt Gustavo gezien als de ideale opvolger van Van Bommel. Bayern zou zeer gecharmeerd zijn van de 23-jarige Braziliaanse middenvelder, die al drie seizoenen actief is in Duitsland.

Van Bommel heeft op zijn beurt nog altijd geen overeenstemming bereikt over contractverlenging bij de kampioen van de Bundesliga. De 33-jarige routinier zou hierop hebben besloten zijn heil ergens anders te zoeken. In het geruchtencircuit wordt het VfL Wolfsburg van coach Steve McClaren nadrukkelijk gekoppeld aan de oud PSV’er, terwijl sportblad Kicker meldt dat Galatasaray eveneens lonkt naar de diensten van de controleur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.