PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV vraagt anderhalf miljoen euro voor Amrabat

Shota Arveladze is er niet in geslaagd om Nordin Amrabat naar Turkije te lokken. De coach van Kayserispor had in de tweede seizoenshelft graag de beschikking gehad over de behendige vleugelaanvaller, maar de vraagprijs van PSV is de Turken te gortig, zo meldt De Telegraaf.

Winny Haatrecht, de zaakwaarnemer van Nordin Amrabat, weet wat PSV voor zijn cliënt wil vangen. Volgens Voetbal International gaat het om een bedrag van anderhalf miljoen euro; twee ton minder dan wat PSV twee jaar geleden betaalde aan VVV-Venlo. “Omdat onze selectie niet al te breed is, zullen we een vervanger moeten kunnen halen”, legt technisch directeur Marcel Brands uit. Kayserispor vond de vraagprijs te hoog.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.