PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ruil Van Nistelrooy – Berg in de maak

Ruud van Nistelrooy mokt bij Hamburger SV op de bank, Marcus Berg doet bij PSV hetzelfde. Maar na de winterstop zal dat anders zijn.

Volgens L’Equipe zijn HSV en PSV van plan om Berg en Van Nistelrooy te ‘ruilen’. Berg wordt door de Eindhovenaren gehuurd voor een heel seizoen, maar is ontevreden over zijn reserverol. Hij zou terugkeren naar Hamburg.

Van Nistelrooy komt dan juist weer richting Brabant, waar hij tussen 1998 en 2001 al speelde. De Oranje-international heeft altijd gezegd ooit nog eens terug te willen keren bij zijn oude club. Daarvoor lijkt nu het juiste moment aangebroken, want bij HSV is de spits namelijk op het tweede plan beland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.