PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Manolev haalt uit naar Rene van der Gijp

PSV-rechtsachter Stanislev Manolev vindt de kritiek die René van der Gijp, voetbalanalyticus van het tv-programma Voetbal International, op hem uit niet erg. Van der Gijp ligt regelmatig in deuk als hij weer voorzetten ziet van de 24-jarige Manolev. “Ik heb van anderen gehoord dat ik geregeld het mikpunt van kritiek ben”, vertelde de Bulgaar.

“Ik kijk er niet naar, ik versta geen Nederlands, maar ik maak me er helemaal niet druk om”, vervolgde Manolev, die in verband werd gebracht met Fulham en AC Milan onlangs, in het weekblad. “Deze man wordt betaald om zijn mening te geven. Prima, ik kijk lekker naar de Bulgaarse televisie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.