PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters ergert zich aan fans

Met nog één wedstrijd te gaan voor de winterstop gaat PSV aan kop in de Eredivisie. Ook keert het na de hervatting terug in de Europa League. Toch is er vanuit de eigen achterban felle kritiek.

Met name het veldspel van PSV staat bij de fans ter discussie. Dat kwam het elftal al meerdere malen op fluitconcerten te staan. “Het deed me echt wat”, geeft Erik Pieters toe in het ProProf Magazine. “Dit kon gewoon niet. Iedere wedstrijd hebben we de intentie om te winnen en om dat te doen met aantrekkelijk spel. Alleen gebeurt dat niet altijd.”

Volgens de verdediger is het fluiten van de fans dan ook niet altijd terecht. “In voetbal heb je nu eenmaal te maken met een tegenstander, de vorm van de dag en allerlei omstandigheden die dat beïnvloeden. Dat moeten supporters ook begrijpen. Het is niet zo dat je op een knop drukt en er automatisch een heerlijke wedstrijd uit rolt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.