PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV treedt aan met B-ploeg tegen Kharkiv’

Fred Rutten lijkt het laatste groepsduel van PSV in de Europa League niet zo serieus te nemen. De coach van de Eindhovenaren, die al geplaatst zijn, geeft enkele basisspelers rust.

Zo was het al bekend dat Orlando Engelaar, Stanislav Manolev en Wilfred Bouma vanwege lichte pijntjes niet in actie zullen komen tegen Metalist Kharkiv. Bovendien lijken Andreas Isaksson, Ola Toivonen en Jonathan Reis rust te krijgen tegen de club uit Oekraïne, weet Omroep Brabant.

Door de beslissing van Rutten krijgen een aantal spelers die tegen een basisplaats aanzitten de kans zich te bewijzen tegen Metalist. Onder meer Jeremain Lens, Otman Bakkal, Stijn Wuytens en Marcus Berg zullen naar verwachting in de basis beginnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.