PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stef Nijland wil PSV verlaten’

Stef Nijland wil in de winterstop weg bij PSV. De 22-jarige aanvaller zit te verpieteren op de reservebank en tribune van het Philips Stadion.

,,Het gaat momenteel duidelijk niet zoals ik wil”, vertelt de oud-speler van FC Groningen aan VI. ,,Ik ben met goede intenties aan de voorbereiding begonnen, en had ook echt het gevoel lekker bezig te zijn. Te meer omdat Fred Rutten aangaf dat ik absoluut niet verhuurd mocht worden. Alleen zag ik het perspectief, naarmate de tijd vorderde, wel slechter worden. Ik ben heel eerlijk, dit vreet aan me. Elke topsporter, dus ook ik, wil spelen en zichzelf ontwikkelen.”

Nijland: ,,Het kost me steeds meer moeite me op te laden voor wedstrijden met het tweede, al doe ik het daar goed. Maar ik ben twee jaar geleden toch niet naar PSV gekomen om met de beloftes kampioen te worden? Ik wil spelen, het liefst voor PSV. Maar als dat niet kan, moet ik naar een andere club. En ik twijfel er niet aan dat ik de meeste clubs in de eredivisie kan versterken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.