PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tottenham en City willen Mark van Bommel’

Over interesse heeft Mark van Bommel niet te klagen. Zijn contract bij het Duitse Bayern München loopt komende zomer af, maar inmiddels hebben meerdere clubs interesse getoond in de aanvoerder van het Nederlands elftal.

De 33-jarige middenvelder heeft in januari een gesprek met de leiding van de Duitse grootmacht. Er wordt dan onder andere gekeken naar het perspectief voor Van Bommel bij de club. Van Bommel hoeft echter niet te vrezen, mocht hij er niet uitkomen met Bayern. Onder meer Tottenham Hotspur en Manchester City hebben zich gemeld voor de 33-jarige middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.