‘PSV is de beste ploeg van de competitie’

Heracles Almelo gaat aankomende zaterdag op bezoek bij PSV. De Eindhovenaren voeren de ranglijst in de Eredivisie aan, waardoor een goed resultaat voor de Overijsselse club een lastige opgave gaat worden.

“Ik vind PSV de beste ploeg die we in Nederland hebben”, zegt trainer Peter Bosz op de clubsite. “Ze hebben de meeste mogelijkheden binnen de selectie en de meeste individuele kwaliteiten.”

“Met name thuis ontwikkelen ze veel druk. Wij moeten vanuit een goede discipline en organisatie spelen. Onze kwaliteiten liggen in het voetballende gedeelte, dus we moeten durven te voetballen”, aldus de oefenmeester.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.