PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV test twee stagairs af

PSV gaat niet verder met twee stagiairs die vanaf vorige week meetrainde bij de ploeg. De club uit Eindhoven meldt aan Voetbal International dat Björn Bergmann Sigurdarson en Kim Min Woo niet voldoende indruk hebben gemaakt.

Marcel Brands, directeur voetbalzaken van PSV, bevestigde het vertrek van het duo. “We gaan er geen vervolg aan geven”, zei Brands. De IJslander Sigurdarson heeft inmiddels alweer een nieuwe club gevonden om stage te lopen. Hij gaat het nu proberen bij het Engelse West Bromwich Albion. Wat Min Woo gaat doen is niet bekend.

Min Woo is een twintigjarige middenvelder, die bij de Japanse tweedeklasser Sagan Tosu speelt. In 2009 kwam hij uit op het WK onder 20 met Zuid-Korea. Sigudarson is een negentienjarige aanvaller. Van 2005 tot 2008 speelde hij voor het IJslandse IA Akranes. In januari 2009 tekende hij voor drie seizoenen bij het Noorse Lillestrom SK. Bij die club speelde hij echter nog niet veel door blessures.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.