PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax niet blij met PSV in zaak Suarez

PSV blijkt een belangrijke rol te hebben gespeeld in de tuchtzaak rond Luis Suarez. Teamarts Cees-Rein van den Hoogenband heeft een medisch dossier, inclusief foto’s, van de beetwond van Otman Bakkal ingediend bij de bond. Mede op basis daarvan besloot de KNVB Suarez voor maar liefst zeven wedstrijden te schorsen.

“We hebben alle verklaringen in ons bezit. En dat klopt”, zegt een woordvoerder van Ajax in De Telegraaf over de zaak. De zegsman wil niet veel kwijt over de zaak. “We laten ons daar verder niet over uit, omdat we de aandacht niet willen afleiden.”

Otman Bakkal, het ’slachtoffer’ van de bijtende Suarez, hield zich na afloop van de wedstrijd tegen Ajax (0-0) nog op de vlakte over het incident. “De beelden spreken voor zich, verder wil ik er weinig over zeggen”, zei de middenvelder van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.