PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil contract Pieters openbreken en opwaarderen

Erik Pieters kan een opwaardering van zijn contract bij PSV tegemoet zien. De huidige verbintenis van de linksback loopt af in 2012 en technisch manager Marcel Brands vindt dat Pieters ‘meer financiële waardering verdient’. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige verdediger speelde 59 wedstrijden in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, waarin hij geen treffers wist te produceren. Beide partijen zijn inmiddels met elkaar in gesprek.

“Hij is bijna drie jaar geleden naar PSV gehaald tegen een veredeld jeugdcontract. Inmiddels heeft Erik zich ontwikkeld tot een vaste kracht en zelfs international”, verklaart Brands in het dagblad. Ook de verbintenissen met Ola Toivonen en Otman Bakkal lopen in 2012 af. “In het geval van Toivonen is het simpel en kunnen wij een optie voor nog een jaar lichten. Over Bakkal zijn we nog in gesprek.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.