PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Toivonen niet van plan om te vertrekken’

Ola Toivonen sluit uit dat hij in de winterstop vertrekt bij PSV. Liverpool heeft naar verluidt een oogje op de 24-jarige Zweed, maar de Reds hoeven de aanvaller niet te bellen voor een winterse overstap naar Anfield.

“Ik blijf bij PSV. We raken Afellay kwijt, maar ik heb geen plannen om te vertrekken”, zegt Toivonen in het Zweedse Aftonbladet. “Ik weet dat clubs me elke wedstrijd in de gaten houden, dus met de geruchten moet ik leren leven.”

Over een transfer ná het seizoen, is Toivonen minder duidelijk. “Dat weet ik niet”, reageert hij op de vraag of hij in de zomer wél vertrekt uit het Philips Stadion. “Het belangrijkste is dat ik elke wedstrijd speel, zoals nu het geval is, en om deel uit te maken van een ploeg die voor de titel kan strijden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.