PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV haalt geen vervanger voor Afellay

Fred Rutten rekent als trainer van PSV niet op versterking in de winterstop. Ibrahim Afellay vertrekt zo goed als zeker uit Eindhoven om bij FC Barcelona te gaan spelen. Rutten zal het moeten doen met het aanwezige spelersmateriaal.

“Iedereen weet hoe de financiële situatie van de club is. We zullen het met deze groep moeten doen”, zo stelde Rutten in De Telegraaf. Er zou veel interesse zijn uit het buitenland in Balazs Dzsudzsak. Technisch manager Marcel Brands stelt dat nog niemand zich heeft gemeld. “En behalve Afellay raken wij het liefst helemaal niemand kwijt”

Rutten baalt van het vertrek van Afellay. “Ibi heeft een individuele actie, waardoor je een man-meer-situatie kunt creëren. Dat soort spelers is dun gezaaid en zonder hem zullen we anders moeten spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.