PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Koevermans blijft dit seizoen bij PSV

Geïnteresseerde clubs hoeven Danny Koevermans niet te bellen voor een transfer in de winterstop. De aanvaller van PSV heeft zondag in het NOS-programma Studio Voetbal laten weten het seizoen af te zullen maken in Eindhoven.

Koevermans is bij PSV achter Jonathan Reis en Marcus Berg in principe derde keus, maar dat is geen probleem. “Ik kan deze situatie nog wel vier maanden volhouden, daarna loopt mijn contract af”, zegt Koef. “Ik wil in mijn vierde jaar bij PSV voor de tweede keer kampioen worden, daarna ligt alles open.”

Naar verluidt zou Feyenoord Koevermans in de winterstop naar de Kuip willen halen, maar dat plan kan dus niet doorgaan. Wel sluit de viervoudig international van Oranje een overstap naar de Rotterdamse club ná het seizoen niet uit. “Dat behoort zeker tot de mogelijkheden”, aldus de goalgetter tot besluit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.