PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jonathan Reis langer bij PSV

Het aflopende contract van Jonathan Reis wordt vrijwel zeker verlengd, dat meldde technisch directeur Marcel Brands maandagavond bij Voetbal International. De aanvaller van PSV lijkt zijn privéproblemen achter zicht te hebben laten en speelt tot op heden een fantastisch seizoen. In juni hadden ze een deal afgesloten dat ze het een jaar met hem gaan proberen, waarbij PSV een optie voor drie jaar in het contract op nam.

Brands moet hem voor januari proberen vast te leggen, anders heeft Reis namelijk toestemming om met andere clubs te gaan praten. “Maar dat zal niet gebeuren, Jonathan weet dat wij met hem verder willen. Het lichten van die optie is slechts een formaliteit”, aldus de technisch manager tegenover Voetbal International.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.