PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luis Suarez neemt hap uit Bakkal’

Otman Bakkal verving Orlando Engelaar zaterdagavond op het middenveld tijdens de topper tussen Ajax en PSV. De middenvelder was na afloop licht teleurgesteld over het gelijkspel. Daarnaast kwam hij nog even terug op een opstootje met Luis Suárez.

De aanvaller van Ajax beet namelijk richting Bakkal, maar de middenvelder van PSV wilde zich er niet te veel over uitlaten. “Er gebeurden heel veel dingen op het laatst, maar ik denk dat als er beelden van zijn dat dat voor zich spreekt. Op het laatst was het nogal hectisch, veel tumult en nog wat opstootjes. Meer wil ik er niet over zeggen”, zegt hij tegenover Eredivisie Live.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.