PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Castaignos dreigt Feyenoord te verlaten voor PSV

Luc Castaignos dreigt Feyenoord in de steek te laten. Het toptalent van de Rotterdammers staat naar eigen zeggen ook in de belangstelling van PSV, meldt RTV Rijnmond. Feyenoord lichtte de optie om zijn contract met een jaar te verlengen, maar het kamp Castaignos wil die actie wellicht ongedaan maken.

Zaakwaarnemer Arie Treffers stelt dat de contractverlenging niet rechtsgeldig is. Het contract van drie jaar is afgesloten toen Castaignos zestien jaar was. Op die leeftijd is een tweejarig contract het maximum. Daarnaast zou Treffers niet op de hoogte zijn gesteld van de contractverlenging tot medio 2013, wat hij ’slordig’ vindt.

Feyenoord verlengde vrijdag de contracten met vijf talenten. Technisch directeur Leo Beenhakker wil er dit keer vroeg bij zijn om een eventuele leegloop te voorkomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.