PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zeefuik verwacht geen contractverlenging bij PSV

Género Zeefuik is ontevreden bij PSV en aast op een vertrek uit Eindhoven. De aanvaller kan niet de overstap maken naar de eerste selectie en hoopt op een andere club in de winterstop.

In de zomer hadden er diverse clubs interesse in Zeefuik. “Het liefst wilde ik afgelopen zomer worden verhuurd aan een Eredivisieclub, maar de belangstelling werd nooit concreet. Ik kon wel naar verschillende clubs uit de Jupiler League, maar dan bleef ik liever bij PSV”, liet de aanvaller weten aan Sports Entertainment Group.

“Mijn wens was om aan te sluiten bij de selectie, maar dat is helaas niet gelukt. Voor mijn gevoel heb ik mijn best gedaan. Blijkbaar was dat nog niet goed genoeg. Op zich gaat het nu goed bij Jong PSV, ik pik mijn goaltjes mee. Maar er doen vaak spelers van het eerste mee, waardoor ik het meestal moet doen met invalbeurten.”

Zeefuik heeft bij PSV een aflopende verbintenis en gaat ervan uit dat de club zijn contract niet zal verlengen. “Ik denk niet dat PSV mijn contract wil verlengen, maar je weet het niet. Hopelijk kan ik in de winterstop worden verkocht of verhuurd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.