Chelsea minimaal zes weken zonder Alex

Chelsea FC zal de komende zes weken in ieder geval geen gebruik kunnen maken van Alex, de verdediger kampt met een knieblessure. De Braziliaan sukkelde eerder dit seizoen ook al met problemen aan de knie.

Alex zal zich in Brazilië laten opereren, naar alle waarschijnlijkheid door de medische staf van de Braziliaanse voetbalbond. Diezelfde staf stelde net als de Engelse doktoren vast dat het om een knieblessure gaat.

Chelsea wilde de afgelopen weken geen risico met de Braziliaan lopen en liet hem in de wedstrijden tegen Fulham en Sunderland al buiten de selectie. Alex behoort dit seizoen tot de basisspelers van Chelsea, hij speelde tot nu toe negen wedstrijden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer