PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dzsudzsak moet PSV twaalf miljoen euro opbrengen’

Balázs Dzsudzsák wordt constant met verschillende clubs in verband gebracht. De vleugelaanvaller van PSV werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een transfer naar Arsenal, Tottenham Hotspur, Liverpool en Juventus. Volgens Voetbal International-verslaggever Thijs Slegers heeft geen enkele club zich gemeld bij PSV.

De huidige koploper van de Eredivisie wil de aanvaller graag behouden en willen minimaal twaalf miljoen euro hebben als een club interesse toont. Hierdoor lijkt het onwaarschijnlijk dat de PSV’er in de winterstop vertrekt naar het buitenland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.