PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Naast Afellay raakt PSV mogelijk ook Dzsudzsak kwijt’

Naast het vertrek van Ibrahim Afellay richting een grote Europese competitie, lijkt PSV ook Balázs Dzsudzsák kwijt te raken. De Hongaar staat in de belangstelling van onder meer Juventus, Liverpool en Arsenal.

Zaakwaarnemer Jozsef Vorosbaranyi bevestigde tegenover Sky Sports dat de international in de belangstelling staat van diverse club. De Hongaar heeft zelfs al contact gehad met Juventus. “Nu het in de pers verschenen is, kan ik toegeven dat er al een paar maanden contact is met Juventus. Het is niet alleen nieuwsgierigheid, maar het is belangrijk te weten dat hij bij PSV onder contract staat en dat wij niet met andere clubs mogen praten tot de club ons toestemming geeft.”

“Het heeft dan ook geen zin om te raden wat er zal gebeuren”, vervolgt Vorosbaranyi zijn verhaal. De wensen Dzsudzsák zijn in ieder geval wel duidelijk bij zijn zaakwaarnemer. “Ik weet dat hij graag naar Spanje wil, maar het zal moeilijk zijn om een aanbieding van Juventus af te wijzen. Balázs houdt ook van de sfeer en de hoge toeschouwersaantallen in de Bundesliga en hij zou ook geen ‘nee’ zeggen tegen een goede club uit de Premier League.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.