PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lichte blessure voor Orlando Engelaar

PSV-middenvelder Orlando Engelaar kan aankomend weekeinde gewoon meedoen tegen Ajax. De veertienvoudig international werd zaterdagavond in het duel met Excelsior in de rust gewisseld, maar volgens de voormalig speler van onder meer FC Twente is de blessure niet ernstig.

“Ik had wat last van mijn lies, maar het is niet ernstig”, zei Ollie na afloop van de wedstrijd in gesprek met de Telegraaf. Otman Bakkal kwam als vervanger in het veld voor Engelaar. De Eindhovenaren waren met 4-2 te sterk voor de Rotterdammers. Daan Bovenberg scoorde de openingstreffer, maar Jeremain Lens, Wilfred Bouma en Ola Toivonen deden daarna wat terug voor de Brabanders. Guyon Fernandez maakte er nog 3-2 van, maar de Braziliaan Marcelo zorgde met zijn eerste doelpunt in dienst van PSV voor het slotakkoord.

Aanstaande zaterdag nemen PSV en Ajax het tegen elkaar op in de Amsterdam ArenA. De Rood-Witten hebben op dit moment zes punten voorsprong op de ploeg van trainer Martin Jol, maar de Amsterdammers hebben één wedstrijd minder gespeeld. Zondagmiddag neemt de nummer drie van de Eredivisie het in Alkmaar op tegen AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.