PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nordin Amrabat staat voor verhuur’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Nordin Amrabat vertrekt mogelijk in de winterstop op huurbasis naar een andere club. De aanvaller liet afgelopen woensdag weten dat hij zeer ontevreden is over zijn reserverol bij PSV en dat hij mogelijk naar een andere club wil.

”Het verraste me woensdag een beetje, maar Nordin is een emotionele jongen. We hebben erover gesproken en het is uit de wereld”, laat trainer Fred Rutten weten tegenover het Eindhovens Dagblad. Rutten sluit een verhuurperiode van Amrabat niet uit.

”Daar kun je nooit volledig stelling in nemen. We zullen daarover moeten praten als de situatie zich eventueel voordoet. Het liefst hou ik alles bij elkaar”, aldus de oefenmeester. Amrabat kwam in 2008 over van VVV-Venlo, maar wist zich niet te ontwikkelen tot basisspeler. Dit seizoen kwam de aanvaller zes competitiewedstrijden in actie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.