PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Danny Koevermans denkt niet aan vertrek

PSV-aanvaller Danny Koevermans moet het in Eindhoven doen met een reserverol. De spits, die in het bekerduel met Spakenburg wel in de basis stond, schikt zich in zijn rol als reservespeler en is niet bezig met een transfer in de winterstop.

Koevermans legt zich erbij neer dat Jonathan Reis de eerste spits onder trainer Fred Rutten is. “Dat heb ik nu geaccepteerd en het seizoen duurt nog zeven maanden. Ik weet mijn rol gewoon en probeer het allemaal leuk en goed in te vullen. Zolang ik plezier op de training houd, vind ik het goed. Als ik eventueel nog een rol krijg binnen het elftal, dus door in te vallen of eventueel misschien ooit nog een basisplaats, probeer ik dat gewoon goed in te vullen. Op dit moment weet ik me plek wel.”

Koevermans is niet bezig met een transfer in de winterstop. “Ik ben inmiddels 32 en ik denk dat dit wel een club is die prijzen kan winnen. Ik ben over zeven maanden transfervrij en, ook al zou me inbreng misschien nihil zijn, een streepje aan het eind van vier jaar PSV dat telt bij mij ook wel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.