PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV stalde Jonathan Reis na misstap bij zwemclub

PSV heeft Jonathan Reis nadat hij met alcohol op achter het stuur werd aangehouden door de politie op wel heel bijzondere wijze disciplinair gestraft. De Eindhovense club stalde hem namelijk bij het Nationaal Zweminstituut Eindhoven (NZE).

Op die manier hoopte PSV hem discipline bij te brengen. Het NZE heeft namelijk een zeer zware trainingsweek met een training in de ochtend, krachttraining in de middag en opnieuw een training in de avond. Per week trainen de zwemmers tot wel 25 uur, exclusief de wedstrijden in binnen- en buitenland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.