PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

WBA in de markt voor Mateja Kezman

Mateja Kezman staat voor een overgang naar Engeland. Althans, dat meldt The Daily Mail zaterdag. De voormalig aanvaller van onder meer PSV en Chelsea is transfervrij, nadat zijn contract bij Paris Saint-German werd ontbonden.

West Bromwich Albion zou naar verluidt een oogje hebben op de 31-jarige Serviër. De 49-voudig international, die in zijn dienstverband met PSV tweemaal landskampioen (in 2001 en 2003) werd, zou naar eigen zeggen meer zien in een vertrek richting het Midden-Oosten of de Verenigde Staten. “Dat zijn zonder meer mijn favoriete bestemmingen”, aldus de 31-jarige spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.