PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bouma twijfelt opnieuw over Oranje

Bondscoach Bert van Marwijk moet rekening houden met een nieuwe afzegging van Wilfred Bouma voor Oranje. Het Nederlands elftal speelt 17 november tegen Turkije een vriendschappelijke interland en de verdediger van PSV maakt deel uit van de voorselectie.

Op 12 november maakt Van Marwijk zijn definitieve selectie bekend. Evenals voor de EK-kwalificatieduels tegen Moldavië en Zweden lijkt de keuzeheer opnieuw van zins om Bouma voor de ontmoeting met de ploeg van Guus Hiddink uit te nodigen. De 32-jarige Brabander sloeg vorige maand de invitatie af. Na lang blessureleed vond de 35-voudig international het nog te vroeg voor een rentree in de nationale ploeg.

Ook voor het duel met de Turken twijfelt Bouma nu om op een eventuele uitnodiging in te gaan. “Net als vorige keer ga ik de situatie eerst met de bondscoach bespreken. Ik heb altijd zin in Oranje, maar het gaat niet om zin hebben. Uiteindelijk is het doel weer bij Oranje te komen. Veel mensen begrepen niet waarom ik de vorige keer bedankte. Maar die mensen weten ook niet dat ik heel lang geblesseerd ben geweest.” Om die reden voelt Bouma zich nog niet helemaal klaar voor Oranje en geeft hij er waarschijnlijk opnieuw de voorkeur aan om nog een reeks wedstrijden voor PSV te spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.