PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bergkamp en Van Nistelrooy in Quote 500

Bergkamp beëindigde ruim vier jaar geleden zijn imposante carrière bij Arsenal, maar hij heeft volgens Quote nog altijd 56 miljoen euro op zijn bankrekening staan. Ruud van Nistelrooy, momenteel onder contract bij Hamburger SV, heeft drie miljoen euro minder.

Opvallend genoeg staat het Nederlandse duo niet eens hoog genoteerd in de lijst. Bergkamp noteert de 468e plaats, terwijl Van Nistelrooy met plek 490 er ook nog net in staat. Clarence Seedorf staat met 43 miljoen niet in de lijst, net als Edwin van der Sar (33), Marc Overmars (dertig) en Giovanni van Bronckhorst (twintig tot 25).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.