PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-supporter laat 10-0 op zijn rug tatoeëren

De tekst ‘PSV-Feyenoord 10-0’ zal Jos Hofman het leven lang bij zich dragen. De fanaat heeft een grote tatoeage van de historische uitslag op zijn rug laten zetten. Het zal u niet verrassen dat Hofman fanatiek PSV-supporter is. Zijn vrienden in de kroeg haalden hem over de streep, hij ontving namelijk 425 euro voor deze stunt.

Tijdens een avondje stappen werd Hofman overgehaald een tatoeage van twintig bij dertig centimeter te laten zetten, verwijzend naar de gigantische overwinning van ‘zijn’ club op Feyenoord van vorige week zondag. De pet ging rond en in de betreffende kroeg bleek men flink in de buidel te willen tasten om de fan over te halen. Met succes, want voor 425 euro hoefde Hofman niet lang te twijfelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.