PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Salcido maakt indruk bij Fulham

Fulham-trainer Mark Hughes heeft lovende woorden over voor Carlos Salcido, die afgelopen zomer werd gehaald als opvolger van de naar Liverpool vertrokken Paul Konchesky. De oefenmeester is heel erg content met de prestaties van de voormalig PSV-verdediger.

Hughes is niet verrast over het niveau van Salcido. “Ik denk niet dat het een risico was om Paul Konchesky te laten, gezien de internationale ervaring van Carlos. Hij geniet van de intensiteit van de Premier League en het type voetbal dat we spelen, dat hij ook in het verleden bij zijn teams heeft gespeeld”, liet de voormalig speler van Bayern München en Manchester United weten.

Ook afgelopen weekeinde speelde Salcido een puike wedstrijd tegen Wigan Athletic. “Iedereen zag hoe goed zijn wedstrijd was tegen Wigan. Hij krijgt naar voren grote ruimtes en biedt ons een extra optie in de aanval. Al met al konden we niet gelukkiger zijn met hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.