PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Blessure Erik Pieters valt mee

PSV kan snel weer beschikken over Erik Pieters. De linksback viel zaterdag tegen FC Twente geblesseerd uit met een knieblessure, maar die blijkt niet ernstig.

Mogelijk kan Pieters donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Debreceni alweer in actie komen. Uit onderzoek aan de knie van de verdediger bleek namelijk dat er nauwelijks schade aan het gewricht is. De international zal komende week een aangepast trainingsschema volgen.

Mocht Pieters niet op tijd fit zijn voor het duel met de Hongaren, dan levert dat niet direct hoofdbrekers op voor trainer Fred Rutten. Jagos Vukovic, vervanger van Pieters tegen Twente, kreeg weliswaar een rode kaart, maar mag Debrecen spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.