PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Theo Janssen staat niet open voor Ajax of PSV’

Theo Janssen wordt volgend jaar dertig. Wil de middenvelder nog een stapje hogerop dan zal hij daar langzaam aan moeten gaan denken. Tegenover VI laat de middenvelder weten dat het in ieder geval geen Ajax of PSV wordt.

‘Ik heb mijn contract bij FC Twente verlengd tot medio 2014 en het bevalt me hier goed’, aldus Janssen. ‘Maar ik merk ook aan mezelf dat ik een hoger niveau aankan. Ik heb een goed seizoen gedraaid met FC Twente, we zijn kampioen geworden en nu gaat het ook in de Champions League naar behoren.’

‘Een betere omgeving brengt ook bij jezelf nieuwe prikkels naar boven’, vervolgt Janssen. ‘Dat heb ik al gemerkt toen ik van Vitesse naar FC Twente ging en dat verwacht ik ook als ik naar een nog betere club ga. Als ik nog een keer transfer wil realiseren moet het dit seizoen gebeuren. Of in de winter, of in de zomer. Volgend jaar word ik dertig jaar en dan ben je voor veel clubs al een stuk minder interessant. Als ik ga, dan ga ik naar het buitenland. Veel hoger dan FC Twente kan in Nederland niet. En als ik eerlijk ben, dan heb ik de competitie in Nederland ook wel een beetje gezien.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.