PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona wil Afellay contracteren’

FC Barcelona wil Ibrahim Afellay contracteren. De aanvoerder van PSV schermde al eerder met interesse van andere clubs, maar nu lijkt zijn droomclub er dan toch te komen, zo meldt Sport.
Volgens de Spaanse krant zijn niet alleen de Catalanen geïnteresseerd. Atlético Madrid, Valencia, Manchester United, Liverpool, Bayern München, Hamburger SV en Internazionale zouden ook de spelbepaler van de Eindhovenaren willen hebben.

Het Spaanse medium noemt Afellay een beweeglijke en technische speler die precies past bij het voetbal van Barcelona. Verder zou de Nederlander passen bij het huidige beleid van de Catalaanse club. De club kampt met een enorme schuldenlast en wil zich gaan richten op goedkope en transfervrij talenten.

Eerder kwamen er al berichten in de media dat Afellay zou vertrekken bij PSV. Volgens Sport ligt zijn huidige transferwaarde op twee miljoen. PSV-trainer Fred Rutten hoopt vanzelfsprekend dat zijn pupil het seizoen in Eindhoven afmaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.