Feyenoord wil El Ahmadi ruilen voor Koevermans

Een spelersruil in de Nederlandse competitie is mogelijk aanstaande. Feyenoord heeft serieuze belangstelling voor PSV-spits Danny Koevermans, terwijl Karim El Ahmadi de overstap naar Eindhoven kan maken.

Koevermans aast op een vertrek bij PSV, nadat hij de laatste weken weinig in actie komt voor zijn ploeg. Volgens het Algemeen Dagblad wil Feyenoord Karim El Ahmadi betrekken in de mogelijk aanstaande transfer.

“Als ik tot de winterstop geen minuut meer voetbal, dan kan ik me niet voorstellen dat de club nog geld voor me vraagt. Dan is het na 3,5 jaar misschien wel mooi geweest”, liet Koevermans eerder al weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.