PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Engelaar niet geinteresseerd in Trabzonspor

Trabzonspor wil Orlando Engelaar in de winterstop overnemen van PSV, maar de Turkse club zal bij een positief antwoord van de club een nee te horen krijgen van de middenvelder zelf. Pas na een titel wil hij nadenken over een nieuw avontuur.

De 31-jarige middenvelder liet middels zijn zaakwaarnemer weten dat hij momenteel niet open staat voor een buitenlands avontuur, dat hij eerder beleefde bij het Belgische RC Genk en het Duitse Schalke 04, zo meldt het Algemeen Dagblad. Mocht PSV dit seizoen het kampioenschap veroveren, dan wil Engelaar in de zomer nadenken over een eventueel nieuw avontuur, wat mogelijk zijn laatste kans zal zijn.

De Rotterdammer, in Nederland eerder actief voor NAC en FC Twente, is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van PSV. Bij de Eindhovenaren heeft Engelaar een basisplaats op het middenveld weten te bemachtigen. Dit seizoen kwam de veertienvoudig international acht competitieduels in actie onder trainer Fred Rutten, die zijn middenvelder eenmaal zag scoren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.