PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Yorbe Vertessen staat voor vertrek bij PSV’

Yorbe Vertessen staat voor een vertrek bij PSV. De clubleiding heeft hem te licht bevonden voor het niveau dat de club nastreeft. RSC Anderlecht heeft naar verluidt interesse om hem over te nemen. Hier maken verschillende Belgische bronnen melding van.

De paarshemden verkeren in een diepe crisis en strijden zelfs tegen degradatie uit de Jupiler Pro League; Vertessen zou gezien worden als de opvolger van de eerder genoemde Silva, die deze week zijn huurverbintenis met Anderlecht liet ontbinden. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad pareert de geruchten vooralsnog, de entourage rond Vertessen ontkent dat er concreet contact is met Anderlecht.

De 21-jarige Vertessen kwam in juli 2017 over van Westerlo en is sinds 2021 lid van de hoofdmacht van PSV, waarvoor hij in 45 competitiewedstrijden goed was voor acht goals en zes assists. Dit seizoen staat zijn teller pas op zes optredens in de Eredivisie. De Belg ligt nog tot medio 2025 vast, zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt.de momenteel riant ingeschat, op zo’n 4,5 miljoen euro.

One thought on “‘Yorbe Vertessen staat voor vertrek bij PSV’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Laat maar gaan we hebben genoeg doelpunten makers heb je wel gezien afgelopen weekend tegen Fortuna, wat een wanbeleid

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.